Scroll Top

Välkommen till Young Chefs Club Sverige!

– Varför ska man vara medlem?

Ja, den främsta anledningen är att det nätverk, utbildningar och kunskap som föreningen och YCC ger, skapar möjligheter som är svåra att överträffa!

YCC Sverige jobbar för en framtid med nya unga kockar och syftet är att fler ska bli intresserade av branschen, våra yrken samt Svenska Kockars Förening och samhörigheten.
Häng på och bli en av oss redan idag!

Vi finns i alla distrikt över hela Sverige med både unga ambassadörer och mentorer. Här kan du komma i kontakt med oss och hitta rätt i föreningen.

  • Mälardalen: Emilia Norling och Oliwer Sundstedt med mentor Marcus Hallgren, maila oss gärna på m.hallgren@svenskakockarsforening.se .
  • Stockholm/Uppland: Sten Thurefjell och Carhrine Ripley med mentor Nicole Gripenberg Slotte, maila oss gärna på nicole.gripenberg@svenskakockarsforening.se .
  • Östergötland: Lisen Wikström och Liam Andersson med mentor Johan Larsson, maila oss gärna på johan.larsson@norrköping.se .
  • Skåne: Ludvig Borg med mentor Birthe Silverberg / Anders Tegnér, maila oss gärna på anders.tegner@svenskakockarsforening.se .
  • Småland: Aida Curic och Sten Bragee med mentor Christian Hallberg, maila oss gärna på christian.hallberg@svenskakockarsforening.se .
  • Norrland: Rebecka Nilsson och Ronja Lundgren med mentor Mikael Kivilompolo, maila oss gärna på Mikael.kivilompolo@edu.harnosand.se .
  • Väst: organisationen är under uppbyggnad.
  • Värmland: organisationen är under uppbyggnad.
YCC_frilagd

Låt oss presentera Rebecka och Emilia, ordförande och sekreterare i Young Chefs Club Sverige.

RN

Rebecka Nilsson är ambassadör och ordförande i Young Chefs Club Sverige.

Emilia_02_60x90mm

Emilia Norling är ambassadör och sekreterare i Young Chefs Club Sverige samt sekreterare i Nordic Young Chefs Club.

Följ Young Chef Club på Facebook

YCC Sverige startades av Svenska Kockars Förening 2013 under kongressen i Göteborg och då deltog 22 ungdomar från hela landet. Där fastslogs att syftet med YCC skulle vara att skapa en gemenskap och ett nätverk mellan ungdomar och vuxna inom föreningen men även restaurangbranschen där målet var att få unga kockar att stanna kvar i yrket. Sedan dess har YCC strävat mot de här målen och successivt byggt upp en medvetenhet om YCC i Sverige och i världen.
Young Chefs Club finns över hela världen som en del av de olika ländernas nationella kockföreningar.

Många restaurangskolor är medlemmar i Svenska Kockars Förening och där börjar ofta resan för framtidens restaurangpersonal. Man kan vara med till att man fyllt 25 år i YCC sen fortsätter man som senior i föreningen.

I riksstyrelsen har vi en grupp som jobbar dedikerat med våra unga kockar. Det är Emilia Norling, Nicole Slotte Gripenberg och Christian Hallberg.

Tveka inte, bli en del i vår unika gemenskap!

Senaste nyheter

Här kan du läsa mer om vad som händer inom Young Chef Club

Clear Filters

Välkommen att besöka Electrolux och Sorunda tillsammans med YCC

Inbjudan till en träff i Stockholm för YCC medlemmar Vi träffas måndagen den 28 oktober klockan 10.00 hos Electrolux Food…

YCCs digitala fiskkurs blev succé!

Fina fisken! Vilken bra eftermiddag vi fick tillsammans med YCC! Vi blev 90 deltagare på vår digitala utbildning i fiskfilening…

Lär dig mer om viltkött

Med passion för vilt! Hösten är här och med den kommer den härliga viltsäsongen. YCC i samarbete med Eriksberg Hotell…