Svenska Kockars FöreningStockholm - Uppland
Vårt distrikt arrangerar träffar för medlemmar och förmedlar information om andra aktiviteter.
Vi driver även tävlingslaget Stockholm Culinary team, ett lokalt tävlingsteam som tävlat i Culinary Olympics och i VM för kockar – då tävlar vi i klassen regionala lag och tillverkar ett kallt bord som står framme på den stora mässan. Laget har varit världsledande i denna klass under många år.
Vi startar även upp verksamhet för unga kockar YCC, young chefs i vårt distrikt med hjälp av restaurangskolorna i distriktet.
Vi inkluderar även Gotland i vårt distrikt.
Följ Distrikt Stockholm - Uppland på Facebook
Möt styrelsen i Distrikt Stockholm - Uppland
Kalle Strandberg
Ordförande
Arbetsplats
Torpedverkstan
Favoritverktyg
Palett
Favoritmaträtt
Allt som går att äta med sked, tartar får högsta hatten
Erik Magnusson
Vice ordförande
Arbetsplats
Great events catering (Mässrestauranger)
Favoritverktyg
En vass kniv kommer man långt med
Favoritkök
Italien
Lars Ove Ingemansson Ohr
Kassör
Arbetsplats
Electrolux Food Foundations Like a Chef
Favoritverktyg
Kniv
Favoritmat
Italienska köket
Nicklas Lennhede
Sekreterare
Arbetsplats
Solliden, Skansen
Favoritverktyg
Favoritmat
Nicole Gripenberg Slotte
Ledamot med ansvar för YCC
Arbetsplats
Restauranglärare i Uppsala
Favoritverktyg
Kniven och gjutjärnspannan
Favoritlivsmedel
Örter och ätbara ogräs
Helen Westblom Jonsson
Ledamot med ansvar för medlemmar
Arbetsplats
Yrkeslärare på restaurangutbildning för vuxna, Astar Solna
Favoritredskap
Liten japansk kniv
Favoritkök
Italienska
Nebojsa Mitrovic
Ledamot med ansvar för tävling
Arbetsplats
Restaurangmanager på Eatery Barkarby BAS
Favoritverktyg
Slickepott
Favoritmat
Grekiska och kinesiska köket
Joakim Sadjak
Ledamot
Arbetsplats
Matguilden och Håmö gård
Favoritverktyg
Provsmakningsskeden
Favoritmat
Det europeiska köket
Gerhard Bogner
Suppleant
Arbetsplats
Egenföretagare Bröllops catering och Bröllops limousine
Favoritverktyg
Kniv så klart, kökshandduk
Favoritmat
Europeisk husmanskost.
Korv i alla former från bratwurst till stångkorv